Choď na obsah Choď na menu

Slávia Chrenovec - Pravenec 3:0

V zápase dvoch mužstiev z špicu tabuľky sa stretli hráči Slávie s mužstvom Pravenca. Hostia začali aktívne a v prvej minúte sa dostali aj k strele, ktorá ale skončila vysoko nad bránou. Potom na seba upozornili aj domáci hráči. Hlavne Vojtko ktorý spálil 3 dobré šance na skórovanie. Naskôr jeho strela bola tečovaná tesne vedľa, potom napálil iba brankára a nakoniec netrafil bránu. Domáci mohli viesť, ale nestalo sa a nakoniec mohli sami inkasovať. Najskôr hostia vyslali len taku propagačnú strelu na brankára domácich z ktorou nemal viac problémov, ale tesne pred koncom 1. polčasu strelu hostí len vyrazil pred seba, Lacko zaspal a nechal trestuhodne nepokritého hráča hostí ktorý ale v jasne šanci nepochopiteľne zaváhal a z 5 metrov prestrelil prázdnu bránu. V tomto momente mali domáci veľké štastie. Prvý polčas skončil nerozhodne 0:0. Po zmene strán to bol znovu vyrovnaný zápas ktorý sa zlomil keď Lacko odzbrojil hráča hostí, prihral dopredu De Abreovi ktorý skvelou prihrávkou za obranu hostí našiel Uličného ktorý ukradol hosťujúcemu brankárovi loptu spred nosa a do prázdnej brány otvoril skóre zápasu - 1:0 pre domácich. Toto bol zlomový moment celého zápasu. Aj keď hostia po tomto momente niekoľkokrát nebezpečne pohrozili obrane domácich ale domáca obrana dirigovaná skvele hrajúcou stopérskou dvojičkou Dubský - Ondrisek ktorým na bokoch obrany skvele sekundovali Lacko s Horárom nepripustila priame ohrozenie domácej brány. Práve naopak, prebral sa Vojtko ktorý najskôr utešenou strelou z hranice jedenástky nedal šancu brankárovi hostí a o chvíľu znova ten istý hráč definitívne zatĺkol klinec do rakvy hostí a upravil na konečných 3:0. Domácim uľahčilo situáciu aj to že hostia po druhom góle domácich definitívne zabalili zápas a už len dohrávali. Za tohto stavu dostali šancu nastúpiť aj hráči z lavičky. Konečný hvidz rozhodcu teda znamenal výhru hráčov Slávie v pomere 3:0 a týmto víťazstvom sa domáci posunuli v tabuľke o bod pred svojho súpera.

Zostava Slávie: Ľahký P. - Horár - Gilan - Lacko - Dubský - Uličný (Ondrejovič) - De Abreu (Šovčík) - Ondrisek - Trgiňa - Ľahký M. (Podolec) - Vojtko (MIkuško)

Povedali po zápase:

B. Ľahký (tréner Slávie): Ešteže boli taký šmatlavý.

Mrkva (hráč Slávie - žiaľ): Z nasej strany to bol zase zly prvy polcas, ale v tom druhom sme uz aj niektore sance premenili na golove, tak taky celkom obstojny vykon to bol.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Štefan Ondrisek - hodnotenie

21. 4. 2008 11:03

zase som nic neukazal.ale musim pochvalit Petra Ulicneho a Martina Lacka benjaminou naseho tymu.hrali perfektne.konecne dal goly aj vojtko(kaja).us us citil pajser na hlave.ale dobre hral aj juraj horar ktory branil zakladaniu utokov svojimy efektivnymy suchackami.To blato vratku ktore si po zapase vyberal zo zatku v sprche bolo pochopitelne.:D